SÖK ÖVERSÄTTARE
Fritext
Översätter från
till


Intressemedlemskap

Personer som utexaminerats från översättarutbildning på högskolenivå kan beviljas intressemedlemskap. Kursintyg skall då uppvisas vid ansökningstillfället. Intressemedlemskap ger dock inte medlemmen tillgång till ÖC:s uppdragsförmedling eller en egen hemsida i ÖC:s portal. För detta krävs att medlemskapet uppgraderats i enlighet med ordinarie invalskriterier.

 

En intressemedlem betalar 150 kronor per år i medlemsavgift. Inträdesavgiften, som alla ordinarie medlemmar betalar, skjuts upp till den dag intressemedlemmen ansöker om ordinarie medlemskap.

 

I intressemedlemskapet ingår en prenumeration på vår tidskrift Med andra ord, inbjudningar till våra seminarier och kurser samt möjlighet att ringa kansliet för att få svar på frågor kring översättning, avtal och branschen generellt.

AKTUELLT
2017-10-17
ÖC:s tygkasse

Vill du också ha en ÖC-kasse att stila runt med på stan? Sätt in 40 kronor på bankgiro 992-1578 och märk betalningen med ditt namn och adress, så kommer det en kasse med posten.

 

2017-09-25
Höstnummer av MAO

Läs vidare och beställ här:

 

2017-06-05
Bli intressemedlem!

Vi uppmuntrar alla översättare i början av sin bana att bli intressemedlemmar i Översättarcentrum. Du får inbjudningar till våra seminarier, kurser och medlemskvällar samt en prenumeration på tidskriften Med andra ord. Läs mer här.