SÖK ÖVERSÄTTARE
Fritext
Översätter från
till


Intressemedlemskap

Personer som utexaminerats från översättarutbildning på högskolenivå kan beviljas intressemedlemskap. Kursintyg skall då uppvisas vid ansökningstillfället. Intressemedlemskap ger dock inte medlemmen tillgång till ÖC:s uppdragsförmedling eller en egen hemsida i ÖC:s portal. För detta krävs att medlemskapet uppgraderats i enlighet med ordinarie invalskriterier.

 

En intressemedlem betalar 150 kronor per år i medlemsavgift. Inträdesavgiften, som alla ordinarie medlemmar betalar, skjuts upp till den dag intressemedlemmen ansöker om ordinarie medlemskap.

 

I intressemedlemskapet ingår en prenumeration på vår tidskrift Med andra ord, inbjudningar till våra seminarier och kurser samt möjlighet att ringa kansliet för att få svar på frågor kring översättning, avtal och branschen generellt.

AKTUELLT
2017-12-06

Podd om översättning

Nu har vi publicerat det första avsnittet av Rum för översättning-podden. Gäster är Anna Gustafsson Chen och Maiping Chen, som översätter till/från kinesiska. Klicka här för att läsa mer.

2017-12-04
Inställd telefontid

Den 6 december är vår telefontid inställd. Därefter gäller de vanliga tiderna: måndagar och onsdagar kl 9-12. Vi hörs!

2017-11-27
Glöggkväll med kinesiskt tema

Den 5 december klockan 18 dricker vi glögg och pratar om översättning till och från kinesiska med Anna Gustafsson Chen och Maiping Chen. Vi lyssnar även på det första avsnittet av Rum för översättning-podden. Klicka här för att läsa mer.