Sök översättare

Nyhetsbrev

Vill du veta mer om vår verksamhet? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev genom att uppge din mejladress nedan.

Skickar...

Tack!

Godkänn våra villkor

Datum

11 feb 2023

Plats

Folk och Kultur, Utställartorget, Stiga Sports Arena

Eskilstuna

ÖC på Folk och Kultur

Varmt välkommen till Centrumbildningarnas monter på det kulturpolitiska konventet Folk och Kultur i Eskilstuna den 8–11 februari! Vi bjuder på kaffe och fika varje dag kl 14–15.30 och du finner oss i bås nr 20. 

Du hittar tider för när de olika centrumbildningarna garanterat finns på plats här nedan. Det finns också möjlighet att boka mötestider med enskilda centrumbildningar på andra tider – ta direktkontakt med den organisation du vill träffa!

8/2 – Teatercentrum och Musikcentrum Riks

9/2 – Konsthantverkscentrum, Danscentrum Sverige och Författarcentrum

10/2 – Illustratörcentrum, Konstnärscentrum och Centrum för dramatik

11/2 – Översättarcentrum och Centrum för dramatik


Centrumbildningarna består av tretton ideella medlemsorganisationer som tillsammans samlar över 12 000 yrkesverksamma kulturskapare inom alla konstformer. Vi är länken mellan dig och Sveriges fria professionella kulturskapare och är Sveriges största och bredaste förmedlare av professionella kulturskapare och konstnärlig verksamhet. Centrumbildningarna har offentliga stöd för att främja och förmedla ett kulturutbud av hög kvalitet som bidrar till att uppfylla de nationella kulturpolitiska målen. Vi finns för att stärka det fria kulturlivet och dess utveckling genom nya projekt och samarbeten.

Klicka här för att läsa mer om Folk och Kultur.